Как да изберете метален шкаф?

 

Собствениците на офиси и работещите в различни учреждения, трябва да използват метални шкафове, за да съхраняват на сигурни своите папки и документи. Изборът на шкаф зависи от няколко фактора, а именно здравина, достатъчно пространство, подходящи секции за документацията и не на последно място визията. Как обаче да изберете метален шкаф от огромния брой предложения на пазара, ще се опитаме да отговорим в следващите редове.

Оразмеряване и пространство

 

На първо място трябва да се съобразите с размерите на помещението, където ще монтирате метален шкаф. Това е много важен момент, защото шкафът не бива да заема голямо пространство, да пречите, и да Ви лишава от свободното придвижване из офиса. При покупката на шкаф, ще Ви поискат точните размери, за да не се получават недоразумения. Ето защо, преди да се насочите към магазина, е задължително да знаете каква площ ще бъде ангажирана от шкафа.

За щастие  в наши дни се предлагат компактни метални шкафове, които могат да приемат много документи или друг багаж, без да се натрапват, и да Ви лишават от простора на помещението. Тук в нашия сайт metalnishkafove-bg.com, ще можете да разгледате множество оферти, които отговарят на всякакви размери, за да направите правилния избори, и да останете доволни.

Вид на металния шкаф

 

Металните шкафове биват различни по вид и обем, тъй че е добре да прегледате различните модели, за да придобиете представа какво се предлага. Вие можете да се насочите към метални шкафове за документи с обикновена или електронна ключалка, в зависимост от нивото на сигурност, от която се нуждаете. Естествено, има варианти за гардероби от метал, където вашите посетители или служители да закачат своите дрехи или да съхраняват личен багаж и продукти.

В случай, че Ви трябва повече мобилност и лесно пренасяне на шкафа, може да закупите моделите тип “количка“, които са на гуми и са много лесни за преместване. Те са придружени от няколко чекмеджета, плот за поставяне на документи и вградени шкафчета. Вземете предвид всичко това, за да направите правилен избор, и в крайна сметка да получите функционалност.

След като сте взели размерите и сте се насочили към определени метални шкафове за офиса и работното място, е време да се съсредоточите към няколко важни подробности, които ще изброим по-долу, за да Ви бъдем полезни, и да осъществите покупка, с чиято помощ да съхранявате надеждно документация, електронни носители, папки, офис консумативи или друг вид вещи.

Какво е важно при покупката на метален шкаф?

 

Вече споменахме кои са основните фактори при избор на метален шкаф, а сега е време да Ви информираме за най-важните неща, за които да съблюдавате, когато обзавеждате вашите кабинети и работни помещения. Нека сега разгледаме тънките моменти при избор на шкаф:

 • Уточнете броя на вратите и отделенията на шкафа;
 • Вземете предвид броя на хората, които ще използват шкафа;
 • Потърсете шкафове с прахово боядисване, тъй като те са лесни за поддръжка;
 • Сравнете цените на различните модели;
 • Поинтересувайте се от вида на метала, от който е изработен шкафа;
 • Задължително потърсете инструкциите за монтаж;
 • Изискайте гаранция за закупения продукт;
 • Уточнете подробностите по доставка на металния шкаф;

Ако вземете предвид горното, не би трябвало да имате, каквито и да е проблеми, когато дойде момента да обзаведете работното пространство с нови и по-функционални метални шкафове. Рядко биха могли да се появят затруднения при монтирането на шкафовете, но пък ако имате такива е желателно да прочетете внимателно инструкциите или да се обърнете към търговеца.

Скъп или евтин метален шкаф да избера?

 

Ясно е, че потребителите искат да получат качествен продукт, който се продава на изгодна цена. Това е и най-добрият начин да инвестирате в шкафове и офис оборудване. Разбира се, не можем да кажем, че евтините метални шкафове, ще отговорят на вашите изисквания, защото те се нуждаят от по-скъпа поддръжка, заради покритието си и некачествения материал. В този ред на мисли, се поинтересувайте от съвременните изделия от метал, с прахово боядисване, които няма да Ви създават проблеми, и ще се поддържат в пъти по-лесно, отколкото евтините изработки.

В крайна сметка инвестицията в метални шкафове е нещо, което правите за благото на работния процес и персонала Ви, така че дадените пари за този вид мебел, ще се възвърнат с напредъка на времето, като в офиса Ви няма да цари хаос, служителите ще бъдат по-спокойни, и в крайна сметка ще цари хармония. Водейки се от горното, няма нужда да търсите най-евтиното на пазара, а се поинтересувайте от истински качествените предложения идващи с необходимата гаранция.

Защо да поръчате продукт от metalnishkafove-bg.com?

 

Ние гарантираме за качеството на стоките ни и предоставяме богата гама метални шкафове и гардероби с доказан произход. Нашите продукти са издръжливи и устойчиви, като в същото време са сигурни и труднодостъпни за крадци. Шкафовете ни защитават вашите документи и консумативи от проникване на влага, горене и други възможни бедствия. С други думи даваме достъп до най-доброто на пазара, а цените, които ще срещнете при нас са на европейско ниво.

И, ако все още пред Вас стои дилемата, дали да използвате метални шкафове за работното място, то не се колебайте да инвестирате в тях. По-горе Ви обяснихме как най-лесно да изберете шкаф, който да отговори на изискванията Ви, но ако имате допълнителни въпроси винаги можете да използвате нашите данни за контакт, а служителите ни ще Ви помогнат с компетентно мнение. Сега е време да приключваме, и ще се радваме да закупите новите си метални шкафове от фирмата ни. Имаме готовност да Ви съдействаме при избора, така че няма от какво да се притеснявате. Пожелаваме Ви да реализирате успешна и ползотворна покупка от сайта ни.

Огнеупорен метален шкаф за архив

Добри ли са металните шкафове?

Собствениците на офиси, работещите в учреждения, учебни заведения и други обекти, където има нужда от сигурност при съхранение на документи, материали, дрехи и продукти, трябва да се насочат към надеждните метални шкафове, които им осигуряват стабилност. Може би до този момент не сте се замисляли за ползата от стоманата и метала, когато става дума за шкафове, но в тази статия ще Ви обясним, защо тези изделия са добри, и са препоръчителни в ежедневието.

Какви са преимуществата на металните шкафове?

 

Ако се вгледаме в металните шкафове и тяхното приложение за фирми, заведения и институции, ще стигнем до извода, че те имат цял куп предимства пред шкафовете от дърво или друг материал. Стоманените шкафчета са много по-устойчиви и издържат дълго време на натоварвания. Не така стои въпросът при дървения материал, който подлежи на счупване, износване и повреди, заради наличието на термити и други видове инсекти в помещението.

Закупувайки прахово боядисани метални шкафове, няма да се наложи да ги пребоядисвате на 2 – 3 години, и в същото време поддръжката е лесна, тъй като изисква елементарно почистване, което не отнема време. Това са и причините все повече офиси и институции да разчитат на метални шкафове, пред всякакви други видове от пластмаса или дърво. Най-после имаме надежден продукт, който да запази визията си години наред, без да създава проблеми и ядове.

Разбира се, изборът на метални шкафовете, трябва да се обмисли добре, и да бъде съобразен с размерите на помещението, където ще се използват, както и с предполагаемите натоварвания от вещите, които ще бъдат съхранявани. За щастие на пазара могат да се намерят различни видове шкафовете издържащи на по-леки и по-тежки предмети, за да се постигне добър краен резултат.

Не на последно място, е нужно да споменем, че металният шкаф е много по-добре защитен, отколкото продуктите от друг материал. И, докато дървото може да бъде разрязано с обикновен или електрически трион, то при метала това няма как да се случи. На разположение са различни модели, при които се предлагат електромеханични брави и секретни ключалки с трудно отваряне.

Какъв вид метални шкафове да изберем за офиса?

 

Вие можете да изберете различни видове метални шкафове за офис, сред които са такива за документи, багаж и / или инструменти. Естествено, имате възможност да прегледате и предложенията за метални гардероби за дрехи, така че служителите на вашата компания да имат подходящото място, където да сменят ежедневното облекло с професионалното такова. В зависимост от нуждите Ви можете да потърсите шкафове с различните секции, където да държите папки и документи, а защо не и да прибавите лаптоп, таблет или друг вид мобилно устройство.

Предложенията са много, така че премислете кое от всички ще отговори на изискванията ви. Тук ще споменем и визията, която не е маловажна. Все пак металните шкафове не бива да загрозяват интериора на офиса ви, което означава, че се налага да потърсите подходящата разцветка, с чиято помощ да постигнете приятна визия съобразена с останалата мебелировка на работното Ви място. За щастие, благодарение на праховото боядисване, може да получите богата цветове гама и шарки отговарящи на цялостния дизайн на офиса. Така ще останете доволни от направения избор.

Каква ролята металните шкафове в съвременния свят

 

На първо време, трябва да знаем, че металните шкафове са най-честия избор на фирмите, корпорациите, институциите, държавните архиви и други. Това се обяснява с по-голямата им издръжливост и устойчивост, както и с по-добрите възможности за съпротива срещу взлом. Стоманата има своите огромни преимущества, за които вече писахме по-горе в статията ни.

Металният шкаф може да има от една до 10, та даже и повече секции, където да подредите папки и документи, без те да се омачкат, скъсат или износят. Осигурена е и защита срещу пожари и навлизане на влага. Това са основните причини шкафовете от метал да бъдат толкова популярни сред ползвателите в различните сфери на живота. Тук ще вметнем, че стоманените изделия, не се различават по цена от останалите, колкото и някои да твърдят, че са по-скъпи и недостъпни.

Вече не бива да се притеснявате, че документите Ви ще бъдат разядени от насекоми или ще се наводнят от влагата в помещението. Това няма да се случи, защото металът противодейства на тези явления и е устойчив на разяждане от инсекти, нахлуване на влага, запалване и прочие явления. Не е никак случайно, че големите администрации и фирми използват тези шкафове и ги предпочитат пред всичко останало на пазара.

Как да избере подходящите метални шкафове?

 

Ако е дошло време да включите металните шкафове във вашето обзавеждане, то тогава не бива да се притеснявате за избора, защото ние от metalnishkafove-bg.com ще се погрижим да направите правилната покупка. За начало разгледайте предложенията в сайта ни, прочетете описанията към продуктите, вижте снимките и помислете кой артикул ще пасне най-добре на помещенията ви. В случай, че не можете да се ориентирате, влезте в контакт с нас, за да Ви дадем точните насоки. За нас е важно да чуем изискванията Ви, да се съобразим с тях, и да Ви предложим изгодна оферта.

Много обещават, а малко изпълняват. За щастие обаче се намирате на правилното място, където съдействаме на клиентите си при избор на метални шкафове. По-горе Ви съобщихме защо тези продукти са толкова желани и търсени, а сега ще Ви дадем гаранция за всяка една от стоките, които ще откриете в нашия каталог, както и ще се съобразим с финансовите Ви възможности. В края на статията ни искаме да Ви пожелаем успешно закупуване на подходящите шкафове, и ще се радваме да Ви бъдем полезни с мнения, препоръки, коментари и помощ от експертен екип.

 

 

Как да изберете метален гардероб?

Изборът на метален гардероб, трябва да се обмисли добре, тъй като на пазара се предлагат различни видове и модели, които отговарят на претенциите на клиентите. Най-лесно е да вземете първия гардероб, който се появи полезрението Ви, но това няма да е добре обмислена покупка. За да получите продукт, който да Ви предложи пълна функционалност, и да задоволи нуждите Ви, е препоръчително да прочетете съветите в тази статия, която написахме, за да Ви бъдем от полза.

Изберете подходящия вид метален гардероб

 

Преди да пристъпите към покупка на метален гардероб, е необходимо да си дадете сметка за какво ще го използвате. Вие можете да имате нужда от шкаф за дрехи или гардероб за съхранение на багаж, в този ред на мисли се запитайте какво пространство ще бъде подходящо за Вас, какви да бъдат размерите на гардероба, колко крила да бъде тази мебел и имате ли претенции относно цвета или дизайна. Ако успеете да си отговорите на тези въпроси, ще реализирате добра покупка.

Разбира се, когато сърфирате из мрежата, ще попаднете на най-различни предложения за метални гардероби. Имате възможност да закупите такива с едно, две или три крила, както и да предявите претенции спрямо допълнителните елементи, каквито са куки за закачалка, секретен ключ, отвори за проветряване и други. Вземете всички тези фактори предвид, когато избирате.

Обърнете внимание на предимствата на продукта

 

Гардеробът, който ще бъде използван за вашия офис, ресторант, клуб, кантора или друг тип сграда, трябва да има достатъчно място, което да бъде използвано както от Вас, така и от вашите служители. Разбира се, винаги трябва да се гледат плюсовете на дадена стока, сред които са издръжливост и устойчивост, дизайн и визия, противодействие срещу взлом и не на последно място опция за естествена вентилация. Следвайки тези параметри, ще направите добър избор.

Съвременните метални гардероби предоставят всички гореописани предимства, тъй че нямате повод за притеснение. Естествено, винаги можете да прегледате актуалните оферти на пазара, и да изберете тази, която смятате, че отговаря на баланса по оста цена и качество. Съветваме Ви да се обърнете към фирмите, които могат да Ви предложат продукти с доказан произход и качество.

Винаги се интересувайте от вида на стоманата / метала, както и допълнителните характеристики, тъй като по този начин ще разберете, какво представлява стоката, към която се насочили интереса си. Запознайте с различните видове продукти, проучете ги, и чак тогава купете избрания артикул.

Не търсете най-евтините метални гардероби на пазара

 

Не са малко тези, които гледат цената преди качеството. Това обаче е лош показател, защото има едно неписано правило, а то е, че евтините неща винаги излизат по-скъпо. Ако искате да обзаведете вашите помещения с функционални гардероби, които да издържат на различни натоварвания през годините, то тогава не бива да пестите пари от тази така важна инвестиция.

Така например, при по-евтините метални гардероби, може да се появи ръжда или корозия. Ако обаче се спрете на продукт с прахово боядисване, няма да се сблъскате с подобни проблеми, заради наличието на т.нар. антикорозионна защита. Благодарение на праховото боядисване, металният гардероб ще запази добрата си визия за дълги години, без да има нарушения. Това е и причината все повече клиенти да се насочват именно към този вид шкафове и гардероби от метал.

Освен това, не препоръчваме да купувате метални изделия от анонимни търговци, които на Ви предоставят гаранционна карта, нито пък възможност за доставка или връщане на продукта. Всичко това може да Ви излезе прекалено скъпо, тъй че се доверете на доказаните фирми на пазара. Да, наистина те не са толкова много, но пък щом четете това, се намирате на точното място. Ние от metalnishkafove-bg.com можем да гарантираме за всеки продукт в уебсайта ни.

Поинтересувайте се за поддръжката на гардероба

 

За да Ви служи вярно един гардероб през годините, то той трябва да предоставя възможност за евтина и икономична поддръжка. Ако прегледате дървените мебели, ще стигнете до заключението, че те изискват много по-често боядисване и лакиране, отколкото металните продукти. В този ред на мисли, е добре да си направите сметката, когато закупувате гардероб за съблекалня или съхранение на багаж. Все пак, е необходимо да се съобразите с фактора икономия на пари, ако не искате да се налага да хвърляте стотици левове за поддръжка.

При положение, че се насочите към гардероби с прахово боядисване, няма да се наложи да пребоядисвате продукта на няколко години, и се изисква просто стандартен ти почистване. Ако обаче се насочите към най-евтините предложения, които се намират в търговската мрежа, ще се наложи да изразходвате много енергия, и да вложите немалко средства в поддържането.

Кой ще ни помогне да изберем метален гардероб?

 

Ние от metalnishkafove-bg.com сме готови да Ви съдействаме при покупката на метален гардероб, като Ви предложим най-новите и качествени модели на пазара. Добрата новина е, че цените ни са съобразени с нуждите на клиента. Фирмата ни може да Ви консултира относно избора на гардероб, който да отговаря на изискванията Ви, както и да съчетава всички описани предимства. И, ако не сте попадали на търговец, който ще Ви подаде ръка, то тогава се свържете с нас, за да дадем решение на проблема. Правили сме го за много хора, ще го направим и за вас при нужда.

Много хора търсят метални шкафове и гардероби, но малко са тези, които стигат до високото качество. Това се дължи на липса на информираност, както и на необмислена инвестиция. Това е и причината да напишем тази статия за избор на метален гардероб, която се надяваме, че ще Ви бъде полезна. Не забравяйте, че в наше лице имате верен партньор, който можете да използвате.

Видове метални гардероби

Днес потребителите могат да избират измежду няколко вида метални гардероби, които имат различни предназначения. Този тип шкафове се използват най-вече в сгради и учреждения, където работят или учат много хора, за да могат по-лесно да се обслужват, да поставят своите дрехи, обувки, тежки или леки предмети. Какви биват видовете метални гардероби и какви са техните преимущества, ще разберете, ако прочетете тази статия, която подготвихме по темата.

Метални гардероби за багаж

 

Металните гардероби за багаж, могат да бъдат срещнати в летищата, хипермаркетите, офисите и индустриалните сгради. Те са пригодени за заключване на личен багаж и предоставят достатъчно пространство, за да се поберат торби, чанти, леки и тежки предмети. Обикновено това са гардероби включващи повече от 6 броя шкафове, където могат да се съхраняват различни вещи.

Добрата новина е, че този вид гардероби се отличава със своето сигурно заключване и доброто противодействие на взлом. Гардеробите не могат да бъдат отрязани с трион или да бъдат отворени с подръчни инструменти. Те се отварят със специален ключ, който притежава ползвателя. Такива гардероби често могат да се видят и в ресторанти, дискотеки и клубове.

Метални гардероби за съблекални

 

Спортните отбори, заводите и фабриките имат своите съблекални, където персоналът преоблича личните си дрехи с работно облекло. При този тип гардероби, е нужно да има достатъчно пространство за дрехи и обувки, както и допълнителна зона за личен багаж. На пазара могат да се намерят гардероби за съблекални с повече от 16 разделения, за да има достатъчно място за всички спортисти или персонал. Гардеробите съдържат закачалки, така че да дадат възможност за добро съхранение на облеклото, без омачкване, замърсяване, скъсване и други неприятности.

Метални гардероби за офиси и кабинети

 

Немалко фирми използват метални гардероби в своите офиси, които комбинират пространство за слагане на багаж и място за преобличане. Това е много добра комбинация, която позволява на служителите на компанията да съхранят не само дрехите си, но и да добавят документи, лаптопи, чанти и други вещи в предназначената за тях зона. На разположение на ползвателите са гардероби с една или две секции, където да държат вещите и облеклото си. Разбира се, предлагат се и специални метални шкафове предназначени само за документация или друго оборудване.

Офис гардеробите от метал с прахово боядисване, се комбинират чудесно с интериора на кабинета, не изглеждат неугледно, и са добре защитени, като до тях имат достъп само и единствено служителите в компанията. Могат да се намерят модели със секретни ключове, които се съпротивляват надеждно срещу опити за проникване с взлом, кражби и вандалски прояви.

Метални гардероби с пейка

 

Това са гардероби, които освен възможност за съхранение на облекло и / или багаж, са придружени със специална малка пейка прибавена към конструкцията. Тези гардероби са направени от първокласна стоманена ламарина, прахово боядисани са, издръжливи са на натоварвания имат страхотен дизайн, който се допълва и от добавената пейка. Подходящи са най-вече за индустриални сгради, както и за учебни заведения, спортни съблекални и др. помещения. Пейката на този вид гардероби осигурява прекрасен начин за отмора и престой на потребителите.

Гардероби с вентилация

 

Някои от най-новите модели метални гардероби притежават място за естествена вентилация. В зависимост от изделието, което изберете, то може да предложи отвори в горната или долната част на вратите. По този начин се осигурява надеждно проветряване на дрехите и обувките, което от своя страна ги пази от състаряване, зловонни миризми и прочие неблагоприятни явления. И, дори дрехите да престоят по-дълго в гардероба, то те няма да претърпят вреди, заради отворите за проветряване. Това е и един от най-търсените видове гардероби за съблекални в наши дни.

Други видове метални гардероби

 

Металните гардероби биват различни видове, за които споменахме по-горе. Най-важното за потребителите, е да изберат гардероб от първокласен метал, който да им осигури якост и устойчивост през годините. Разбира се, трябва да се обърне внимание и на дизайна.

Гардеробите могат да бъдат единични, двойни, тройни, с прибавени шкафове, място за съхранение на чанти, гардероби със закачалки, с подвижни рафтове и така нататък. Потребителят избира гардероб, в зависимост от неговите нужди, както и от нуждите на предприятието. Предложенията са най-различни, така че изборът няма да бъде труден, стига да се съобразите с необходимите размери, броя на шкафовете, механизма заключване, визията на продукта и други фактори, които биха били от значение за използването на гардеробите.

Къде да търсим качествени метални гардероби?

 

Всички гореспоменати видове метални гардероби можете да откриете в нашия сайт metalnishkafove-bg.com, където ще видите изобилие от стоки на отлична цена. Ние не правим компромиси с качеството и предлагаме гаранция за всеки от артикулите ни. Стремим се да поднесем най-доброто от пазара и го правим, за да удовлетворим желанията на клиентите ни. Ако търсите метални гардероби за съблекални, метални гардероби за дрехи или гардероби за багаж, то тук ще намерите всички тях. Най-хубавото е, че всички наши стоки са с доказан произход. И, ако все още не сте открили добра фирма за метални шкафове, можете да ни гласувате доверие.

И, защото не обичаме сами да говорим за продуктите си, бихме се радвали да споделите вашето впечатление от предложенията на нашите страници. Избирайки метален гардероб от уебсайта ни правите инвестиция в качеството и надеждността. Разбира се, ще приемем всички ваши мнения, коментари и забележи, защото Ви ценим и искаме да угодим на всяко ваше желание. До този момент нямаме недоволни клиенти, и се надяваме да запазим високото си ниво за дълго време напред в бъдещето. А сега е време да приключваме и очакваме да се свържете с нас на посочените адреси, за да направите заявка за поръчка на някой от многобройните ни артикули.

 

Архивни картотечни шкафове: надеждни и удобни мебели

Приложение на металните шкафове

Металните шкафове имат голямо приложение в съвременния свят, тъй като отговарят на изискванията за функционалност, включваща съхранение на документи, цифрови носители, багаж, дрехи и обувки и други вещи. Къде се използват метални шкафове, защо те са предпочитани пред останалите мебели от дърво и пластмаса, каква е цената, на която се предлагат и откъде да закупите висококачествени изделия от метал, ще разберете, ако прочетете тази наша статия.

Кой използва метални шкафове?

 

Най-голямо е приложението на металните шкафове за офиси, администрации и учебни заведения. Това са здания, в които има много документи, а те сами по себе си, трябва да се съхраняват на сигурно място, както и да се гарантира тяхното запазване в уникалния им вид. В този ред на мисли металните шкафове са най-доброто решение, заради тяхната издръжливост, защита срещу взлом, устойчивост на влага и не на последно място, гъвкав дизайн, който се комбинира добре с интериора на помещенията. Ето защо, фирмите и институциите залагат именно на тези изделия.

Разбира се, метални шкафове, се използват и в много други сектори. Така например, спортните отбори избират метални гардероби за съблекални, общините и инспекторатите съхраняват архиви, заводите и индустриалните сгради държат различни материали в шкафове от метал и така нататък. Общо взето този тип продукти попада в полезрението на работодатели, собственици на фирми, директорски кабинети, деканати и всякакви други отрасли на бизнеса и образованието.

Металният шкаф може да обединява няколко секции, в които да се държат документи, CD-та, папки, личен багаж и разнородни предмети. Именно тази практичност и функционалност кара потребителите да се насочват към продуктите от метал, които се продават на достъпни цени.

Защо металните шкафове са предпочитани?

 

След като обяснихме приложението на металните шкафове, ще хвърлим светлина, кое ги прави предпочитани пред останалите видове мебели от дърво или пластмаса. На първо време, е необходимо да обясним, че стоманата е по-издръжлива, в сравнение с останалите варианти и освен това предоставя повече сигурност. Тези два фактора са достатъчни за много хора да предпочетат металния шкаф пред PVC и дърво. Естествено, това не са единствените причини изделията от метал да бъдат харесвани, така че вижте всички техни плюсове по-долу:

 • Лесно сглобяване;
 • Лесна поддръжка;
 • Достъпна цена;
 • Избор на цветове;
 • Компактност;
 • Мобилност;
 • Издръжливост;
 • Сигурност;
 • Добър дизайн;

Това са все причини да се насочите към обзавеждане чрез метални шкафове, и да ги предпочетете пред останалите. Разбира се, можем да продължим да изброяваме плюсовете на метала, но сме сигурни, че Вие също ги познавате, така че няма да се впускаме в повече подробности, а ще Ви дадем възможност сами да проверите функционалността на този вид практични мебели.

Скъпи ли са металните шкафове?

 

Ако се оглеждате за метални шкафове цени, е добре да имате предвид, че те са много по-ниски, отколкото тези на дървения материал. Да, дървото има своите предимства, защото гарантира естетически издържана визия, но пък и цените са доста завишени. Металните шкафове не са скъпи, а в същото време имат голяма функционалност, както сте разбрали, ако сте прочели техните предимства по-горе. Тук не говорим за онези евтини шкафове от метал, които бяха актуални в миналото, а за съвременните изделия от качествени и ефективни метали.

Предвид факта, че металният шкаф предлага пълна защита на документи, дрехи или други тежки и леки предмети, Вие ще избиете инвестицията си в продукта с напредъка на времето. Вашите служители ще могат да бъдат по-спокойни, защото няма да се тревожат за съдържанието в шкафовете, и в същото време ще ги използват дълги години, без да се налага ремонт и подмяна. Водейки се от горното не бива да се замисляте за цената, тъй като тя е маловажен фактор тук.

Къде да намерим добри метални шкафове?

 

Днес поръчката на метални шкафове е по-лесна, заради опцията да закупите нужните продукти от интернет. Тук в сайта ни, ще откриете огромно разнообразие от метални изделия – шкафове, гардероби, етажерки, сейфове и други продукти. Събрали сме най-доброто на пазара и Ви го предлагаме на атрактивни цени, както ще се уверите, ако прегледате нашите страхотни оферти.

В случай, че преди се налагало да обикаляте търговските обекти и магазини за обзавеждане, за да закупите метален шкаф, то сега поръчката може да стане онлайн, а това е голямо удобства за хората, които ценят времето и парите си. Предлагаме Ви да хвърлите едно око на предложенията ни, за да направите правилния избор, от който не се съмняваме, че ще останете доволни. Не забравяйте, че ние сме на една ръка разстояние, и ще направим всичко възможно да се сдобиете с полезен и функционален продукт на цена, която няма да срещнете във всеки един магазин.

Заключителни думи

 

Ние от metalnishkafove-bg.com се стараем да угодим и на най-взискателните потребители на метални шкафове. За целта сме предложили дълъг списък от продукти, които имат огромно приложение в ежедневието. Тук получавате не просто метален шкаф, а изделие, което има доказан произход, предлага се с гаранция, както и възможност за консултация с търговеца. И, ако тепърва започвате обзавеждането, то тогава нашият сайт ще бъде Ваш верен помощник. Тези, които се затрудняват с избор на метален шкаф, могат да потърсят съдействие от служителите ни.

Сега обаче няма да губим повече време, а ще Ви предложим да се ориентирате към каталога ни с метални шкафове, в който ще видите актуалните цени, описания на продуктите, снимки и въобще пълна информация за всяка от стоките, които Ви интересуват. За допълнителни въпроси можете да позвъните на нашия телефон за връзка, както и да пишете на имейл адреса ни за кореспонденция с клиенти. Пожелаваме Ви всичко най-добро, и се надяваме да сме били полезни.

 

Метален гардероб с шест цветни врати 2/3 OF1-RFG (185 х 90 х 45 см)

Защо си заслужава да инвестирате в метални шкафове?

Инвестицията в метални шкафове, би била разумно решение, когато искате да съхраните по най-сигурния и надежден начин вашите документи, офис консумативи, облекла, информационни носители и други вещи. За стоманата се твърди, че е сред най-устойчивите материали и това е причината все повече собственици на офиси да избират метални изделия, каквито са шкафове, етажерки, гардероби и така нататък. Какво е ползата от металните шкафове и можете ли да възвърнете инвестицията си в тях, ще разберете, ако прочетете статията на тази важна тема.

Металните шкафове са по-издръжливи от другите

 

Ако щете, само заради издръжливостта на металните шкафове, си заслужава да ги предпочетете пред останалите. Дървеният шкаф е красив на външен вид и придава колорит на помещението, но цената му е много висока, и в същото време подлежи на разяждане от насекоми, а и поддръжката му е много трудна. Ето защо, когато искате да получите издръжливост, устойчивост и надеждност, е добре да се насочите към шкафовете от метал, които ще отговорят на всички ваши изисквания.

Металните шкафове имат дълъг живот, поддържат се сравнително лесно, а новите модели на пазара предоставят добра визия, и се комбинират добре с интериора на вашите помещения. Избирайки вашия метален шкаф, правите инвестиция в стабилността и сигурността, а това са двата водещи фактора, когато говорим за съхранение на документацията на работното Ви място.

Поддръжката на металните шкафове е лесна

 

Модерните шкафове с прахово боядисан метал, не изисква пребоядисване на всеки 2 – 3 години. Те се поддържат лесно и достатъчно да ги почиствате периодично, за да изглеждат като нови. За щастие вече дойде краят на ерата на евтините стоманени шкафове, които изискваха да отделяте много пари и време за боядисване и поддръжка.

Отминаха годините и на дървените изделия, когато харчихте луди пари и губихте много време в лакиране на дървото и трудно почистване. Всичко това се дължи на добрата изработка на металните шкафове в наши дни, които станаха основния избор на повечето институции, административни сгради, фирми и корпорации.

Комбинацията от издръжливост, устойчивост и лесна поддръжка до голяма степен дава отговор на въпроса Ви, защо си заслужава да инвестирате в метални шкафове. Разбира се, това не са единствените фактори, така че останете с нас, за да научите и другите плюсове на тези изделия.

Метални шкафове цени

 

Сравнявайки цените на металните шкафове, с тези от масивно дърво например, ще стигнете до извода, че този вид продукти са доста по-евтини, а в същото време са толкова полезни за потребителите. Висококачественото дърво наистина има преимущество откъм визия, но пък не може да Ви гарантира високата устойчивост, която металният шкаф ще Ви предостави. Не на последно място цената на дървения материал расте лавинообразно, така че помислете, дали си заслужава да изхарчите цял куп пари за мебел, която подлежи на износване, разяждане от инсекти, лесно разрязване с трион и отваряне с всякакви видове подръчни предмети. Вие можете да изберете метални шкафове на цена, която да отговори на качеството, което ще получите.

Разбира се, тук правим уговорката, че трябва да изберете добър метален шкаф, който да бъде съобразен с последните тенденции в офис обзавеждането, да Ви предостави качество, опции за прахово боядисване, сигурност и дизайнерски подход, с чиято помощ ще осъществите интериорните си идеи в помещенията. Ние от metalnishkafove-bg.com ще Ви помогнем при избора, защото имаме дълъг опит в продажбата на най-различни видове метални изделия.

Защита и сигурност

 

По всяка вероятност не искате всеки да има достъп до документите във вашите метални шкафове, както и до багажа на персонала или клиентите Ви в металните гардероби. От тази гледна точка също е добре да инвестирате в металните продукти, тъй като те идват с възможност за отваряне със секретен ключ или електронна ключалка. Още повече, че металните шкафове не могат да бъдат разрязани с трион, както и да бъдат отворени с отвертка или друг подръчен инструмент.

Шкафовете от метал се съпротивляват успешно срещу опити за взлом, проникване на влага и дори пожар. Те горят трудно, устойчиви са на дървеници и други насекоми, и са идеалният начин да предпазите вашите дискове, папки, хартиени носители и всякакви видове офис консумативи. Защитата на метала е важен фактор, така че имайте го предвид, когато обзавеждате офиса си.

Голяма функционалност

 

На последно място в статията, но не и по важност, ще споменем голямата функционалност на металните шкафове. Те не служат само за съхранение на документацията Ви, а могат да бъдат полезни при държане на различни вещи, премети, дрехи и обувки. Така например, ако обърнете внимание на металните гардероби, то те имат секции за облеклото Ви, както и за поставяне на чанти и личен багаж. Различните отделения на шкафовете са леснодостъпни и със сигурност ще Ви предложат достатъчно пространство, както и възможност за по-голямо натоварване от вещи.

В обобщение

 

Отговорът на въпроса, защо да инвестирам в метален шкаф, се крие във факторите, които упоменахме по-горе. Комбинацията от издръжливост, лесна поддръжка, достъпна цена, защита и сигурност и голяма функционалност, е причината да обзаведете работното място с шкафове и / или гардероби от метал. Тази инвестиция със сигурност ще се възвърне в бъдеще време.

И, след като описахме преимуществата на металните шкафове и Ви посочихме, с какво те са по-добри от останалите варианти, е време да се замислите за вашата инвестиция. Разбира се, не сте сами в избора на метални шкафове, защото нашият сайт metalnishkafove-bg.com, ще Ви предложи най-добрите модели на наистина достъпни цени, възможност за доставка и качествено обслужване. Ако имате въпроси относно продуктите, които предлагаме, не се колебайте да ни ги зададете, а нашите служители ще Ви отговорят на запитванията Ви, бързо, точно и компетентно.

Ученически метален шкаф MALOW MSUM 430S (145 х 120 х 50 см)

5 метални шкафа, които си заслужават

Днешните изисквания за функционалност на работното място, са пряко свързани с обзавеждането. Много офиси, институции, индустриални сгради, спортни обекти и други, се нуждаят от място за съхранение на документи, багаж, дрехи и обувки, а какво по-добро решение има от металните шкафове. За да хвърлим повече светлина около този вид продукти, Ви предлагаме да разгледате нашите топ 5 предложения за метални шкафове, които си заслужават.

1 – Метален шкаф за папки и документи

 

Металният шкаф за папки и документи може да се срещне във всеки офис. Това е отлична мебел, чрез която да съхранявате фирмена документация, както и цифрови носители, сигурно и надеждно. На разположение са шкафове с многобройни секции, в които да държите, както документи, така и други офис консумативи.

Този вид шкафове намира голямо приложение за различните търговски обекти, адвокатски кантори, частни кабинети, университети, училища и прочие. Папките и документацията не се мачкат, не се износват и не могат да се скъсат, тъй като за тях са предвидени специални отделения. Шкафовете са устойчиви на влага и дори на горене.

2 – Метален шкаф за багаж

 

По всяка вероятност сте виждали магазини, в които има метални шкафове за багаж. Те са много практични, защото позволяват на клиентите да държат свои вещи по време на пазаруването. Разбира се, в различните офиси, също могат да се използват тези изделия, така че персоналът да има собствено местенце, където да постави чанти, лаптопи, дрехи, обувки или друг вид вещи.

Металният шкаф за багаж е придружен от секретен ключ, с който разполага само дадения ползвател. Този шкаф не може да се отвори от външни лица, ако не им е предоставен достъп. На разположение са различни модели, с едно, две, три и повече крила, тъй че да се осигури достатъчно пространство за съхранението на личния багаж на клиенти или служители.

3 – Метален шкаф за дрехи и обувки

 

Металните шкафове за дрехи и обувки, са стандартен тип гардероби, които имат собствена вентилация, благодарение на направените отвори в горната или долната част на вратите. Те са чудесно решение за индустрията, при която има по-голям персонал. Служителите могат да преоблекат ежедневното с работното облекло, и да го съхранят по най-добрия начин, без възможност за отваряне от чужди хора. Най-често металните шкафове за дрехи имат и допълнителна пристройка, където може да се оставят чанти, обувки, торби и други вещи.

Разбира се, металният шкаф за дрехи е особено разпространен в училищата и спортните съблекални, тъй като в тези обекти са съсредоточени голям брой хора имащи нужда да оставят облеклото си на сигурно място. Още наричани метални гардероби, те ще гарантират запазването на дрехите и обувките, без да позволят повява на зловонни миризми, замърсяване и прочие неприятни фактори. Ето защо, поставяме този вид метални шкафове в топ 3 на класацията ни.

4 – Метални шкафове за инструменти

 

Работилниците и автосервизите изпитват ревностна нужда от място, където работниците да държат своите инструменти. Тук най-доброто решение са специалните метални шкафове за инструменти, които са разделени на няколко секции. Ползвателите имат възможност да оставят своите бормашини, поялници, помпи, крикове и други на добре защитено място. В някои модели са прибавени и чекмеджета, в които да добавите различните винтове, гайки, шайби, пирони и прочие пособия за работа. Главната идея е да постигнете добра подредба на инструментите, и да знаете кое къде стои, за да го намерите бързо, когато Ви потрябва по време на работния цикъл.

Металните шкафове за инструменти се продават на достъпна цена, лесни за сглобяване, преместват се бързо от едно на друго място и не на последно място предлагат надеждно заключване. Те са устойчиви на различни климатични влияния, на влага и дори на запалване, като в същото време подлежат и на рециклиране.

5 – Метални шкафове за ключове

 

Ключарският бизнес също може да се възползва от предложенията за метални шкафове за ключове. Тук най-важното е да се подредят различните видове ключове и инструменти, така че професионалистите да имат бърз достъп до тях. Такива шкафове могат да се ползват и в хотелиерския бранш, за който е важно да държи ключовете към стаите на защитено място, до което имат достъп само оторизираните лица и представителите на хотела.

На разположение са шкафове за ключове с електронно заключване за още повече сигурност и противодействие на опити за взлом. Този вид шкафове можете да откриете тук в нашия уебсайт, като на ваше разположение са множество модели, от които да избирате, в зависимост от нуждите Ви и браншът, в който работите. Предлагат се както компактни модели, така и по-мащабни изделия.

Къде да потърсим тези 5 вида метални шкафове?

 

Ако желаете да се възползвате от петте шкафа, които посочихме в тази статия, можете да ги намерите в продуктовия каталог тук в сайта на metalnishkafove-bg.com. Ние предлагаме най-новите модели прахово боядисани шкафове на разумни цени, така че можете да ги поръчате още сега. Всички продукти при нас, идват до крайния клиент с доказан произход и гаранционна карта. За нас е важно да останете доволни от офертите ни и правим всичко по силите си, за да отговорим на изискванията на съвременните хора. Ето защо, не се колебайте да ни гласувате доверие.

В случай, че имате въпроси относно предложените пет вида метални шкафове, можете да ги зададете на служителите ни, като използвате телефона за връзка или адреса на електронната поща на фирмата ни, които ще намерите тук в сайта. Служителите ни ще отговорят на вашите запитвания, и ще Ви помогнат да изберете шкафа, от който се нуждаете. Сега обаче е време да Ви оставим да разгледате офертите ни, и се надяваме, че ще реализирате добра покупка.

 

Предимства на металните гардероби

 

Знаете ли, че металните гардероби са предпочитани, когато става въпрос за обзавеждане на училища, детски градини, спортни обекти, административни сгради, фабрики, заводи и други. А замисляли сте се, защо точно металът е предпочитаният материал, вместо дървото или пластмасата. На всички тези въпроси ще отговорим в тази статия, в която ще разгледаме предимствата на металните гардероби пред останалите продукти на пазара. Няма да губим време, защото знаем, че темата е важна за Вас, така че прочетете внимателно написаното по-долу.

Металните гардероби са по-издръжливи

 

Ако имате нужда от гардероби за вашия персонал или учениците в образователното учреждения, то тогава трябва да се замислите за продукт, който да издържи във времето, и да бъде на разположение дълги години. В този ред на мисли няма по-добро решение от металните гардероби, защото те са устойчиви на всякакви натоварвания, могат да се използват дълги години, без да се деформират и предлагат съхранение на леки или тежки предмети, дрехи, обувки и други. Без значение какво съхранявате тези гардероби няма да се повредят, и ще останат здрави.

Не така стоят нещата при гардеробите от дърво или пластмаса, в които натоварванията не са много препоръчителни, заради възможността от деформации, счупвания и прочие проблеми. Металът е доказано по-издръжлив и това е неговият основен плюс пред останалите материали.

Предлагат висока устойчивост

 

Гардеробите от метал са значително по-устойчиви, в сравнение с тези от пластмаса и метал. Металните продукти запазват визията си по-дълго във времето, не се чупят лесно, понасят удари и издържат на тежки натоварвания. Те не се влияят от климатичните условия и се поддържат значително по-лесно от дървените гардероби, при които се налага пребоядисване и лакиране.

Пословичната устойчивост на климатични условия студ, вятър, влага и други, също е основателна причини да се замислите за покупка на метален гардероб за работното място. Много хора вече избраха този вид обзавеждане за своите ресторанти, кабинети, кантори, заводи и още куп обекти. Те заложиха на устойчивостта и не сгрешиха в преценката си, заради всичко, което написахме.

Бърз и лесен монтаж

 

Монтажът на метален гардероб не крие трудности и може да бъде извършен бързо и лесно, стига да се прочетат инструкциите към продукта и да се използват правилните инструменти. Вие можете да обзаведете помещенията Ви с гардероби, без да губите излишно в тежък труд. Не така стои нещата при останалите видове, където има цял куп винтчета, гайки, шайби и прочие елементи. Не на последно място, трябва да подчертаем, че металните шкафове и гардероби могат да се демонтират бързо, и да бъдат преместени в друго помещение, без да имате никакви затруднения.

Защитени са срещу инсекти

 

Металните гардероби не подлежат на промяна под влиянието на различни видове термити и инсекти. Тяхната якост не позволява разяждане, лесно надраскване, загуба на визия и други неприятни явления. Това ги различава от дървените продукти, при които инсектите могат да деформират външното и вътрешно тяло. Много от вас знаят, че някои насекоми, като например дървениците правят скривалища в дупки и ниши в шкафовете и гардеробите от дървен материал. Това обаче е невъзможно да се случи при металните изделия, които гарантират устойчивост.

Противодействие срещу взлом

 

Съвременните гардероби от метал предоставят ударна доза сигурност, като включват надеждно заключване и невъзможност за разбиване, отваряне с инструменти и други взломаджийски подходи. Предлагат се продукти със защитени врати, и се гарантира пълно противодействие при опити за отрязване на вратата с трион или пробив с подръчни инструменти. От тази гледна точка, работещият при Вас персонал, може да бъде спокоен за своите дрехи, обувки и лични вещи.

Естетически издържан външен вид

 

Немалко хора изпитват притеснения свързани с визията на металните гардероби. Те обаче помнят продуктите от миналото, които наистина изглеждаха неугледно и не предлагаха добър дизайн. Днес обаче нещата се промениха и гардеробите от стомана и метал отговаря на изискванията за естетически издържана визия. Те са прахово боядисани и могат да се комбинират по отличен начин с интериора на сградата, в която се използват. Така например, ако поставите метален гардероб във вашия офис, то можете да изберете цвят, който да пасне на останалите мебели.

Възможност за проветряване

 

Висококачествените модели метални гардероби идват със специални отвори в двата края на вратите, които осигуряват естествена вентилация за съдържанието на шкафа / гардероба. По този начин, дори дрехите и обувките да стоят по-дълго време, то те ще се проветряват благодарение на отворите, няма да замиришат, да се деформират или да има, каквито и да било други проблеми. Това е още едно съществено предимство, що се касае до съвременните дизайни на гардеробите.

Откъде да поръчаме качествен метален гардероб?

 

Препоръчваме Ви да разгледате металните гардероби тук в сайта ни metalnishkafove-bg.com, където сме предложили най-новите модели на пазара, и то на изгодна цена, която ще удовлетвори и най-взискателните клиенти. Нашите гардероби идват с гаранция за качество, и са разумният избор за всеки, който иска да се възползва от предимствата, които описахме по-горе в статията ни. Ние правим всичко по силите си, за да отговорим на вашите очаквания и до този момент се справяме добре. Разбира се, желаем клиентите да говорят сами за продуктите ни, вместо да ги рекламираме, защото сме сигурни в това, което предлагаме на потребителите.

Надяваме се, че ще останете доволни от предложенията на нашите страници и винаги можете да разчитате на нас за помощ при избор на метален гардероб. А сега Ви благодарим, че посетихте сайта ни, и се надяваме да сте останали доволни от офертите в него. За повече въпроси относно стоките ни, можете да се свържете с нас на посочените адреси и телефони за връзка с фирмата.

 

 

 

 

Метален гардероб с шест цветни врати 2/3 OF1-RFG (185 х 90 х 45 см)

Защо металните гардероби са популярни?

Металните гардероби стават неизменна част от обзавеждането на учебни заведения, офиси, футболни съблекални, фабрики и други, тъй като имат множество предимства пред гардеробите направени от друг материал. На какво се дължи популярността на металните гардероби, какви са техните плюсове, защо се предпочитани пред останалите продукти и къде да търсите високото качество, ще научите, ако прочетете нашата статия докрай. Сега обаче Ви предлагаме да не губим повече време с увода, а да се насочим към темата, и да Ви дадем подробна информация.

Какви са плюсовете на металните гардероби?

 

Стоманата е материал, който се използва все по-често в ежедневието на хората. От нея се изработват мебели, превозни средства, битови уреди и много други. В последно време забелязваме, че потребителите се насочват към металните гардероби, защото превъзхождат останалите, заради здравината им, трайността им и не на последно място възможността за рециклиране. Това обаче не са единствените плюсове на обзавеждането от този вид.

Някои смятат, че гардеробите от метал, не са добре издържани откъм визия и дизайн. Това обаче не е вярно, тъй като съвременните предложения на пазара, са съобразени с естетиката, красиви са и пасват на добрите интериорни решения за различни видове помещения . Прегледайте офертите за метални гардероби, и ще се уверите, че всичко написано от нас е самата истина.

От дизайнерска гледна точка, металният гардероб има няколко преимущества. Новите видове изглеждат много добре на външен вид, не са скучни или нелицеприятни. Освен това, осигуряват и много добра вентилация, тъй като притежават специални отвори, с чиято помощ дрехите се проветряват от натурален начин. Всичко това са причини да обърнете внимание на тези мебели.

Разбира се, металът не старее бързо и изисква минимална поддръжка от страна на потребителите. В сравнение с дървения гардероб, при който се налага боядисване или лакиране във времето, то стоманените продукти нямат такива претенции и не се налага да губите време и пари в поддръжка. Обърнете внимание на всички тези фактори, когато дойде време за обзавеждане.

Къде се използват металните гардероби?

 

В наши дни можем да срещнем метални гардероби почти навсякъде. Те са предпочитаният вид мебел за болници, фитнес зали, училища, кабинети, съблекални и много други. Предприятията, в които работят много хора, са длъжни да осигурят на персонала си място за преобличане, както и надежден гардероб, който да не позволява замърсяване на дрехите и едновременно с това гарантира отлично заключване, противодействие срещу взлом и ударна доза здравина. Всичко това се постига благодарение на металните гардероби, за които пишем в нашата статия.

И, ако до този момент не сте обръщали внимание на металния гардероб на работното Ви място и сте го приемали като даденост, то сега вече можете да се замислите, колко практичен всъщност е той и каква е ролята му в ежедневието ви. Именно на посочените по- горе фактори се дължи и тази голяма популярност на продуктите от метал, които са предпочитани пред всичко останало на пазара. Разбира се, можем да продължим още много дълго по темата, но смятаме, че и това е достатъчно, за да се уверите в предимствата на изработените от метал видове гардероби.

Как да изберем най-добрият метален гардероб?

 

За да направите правилния избор на метален гардероб, е необходимо да откриете фирма, която предоставя качествени изделия с доказан произход. Не бива да се влияете само и единствено от фактора цена, тъй като знаем, че всичко евино може да Ви струва по-скъпо. Разбира се, най-доброто решение е да откриете баланс по оста цена – качество, ако желаете да останете доволни от покупката ви. Добрата новина е, че днес няма нужда да обикаляте различните магазини, за да търсите подходящите стоки, тъй като имате възможност да закупите обзавеждане чрез интернет.

Разбира се, трябва да вземете предвид и някои важни неща. В зависимост от мястото, където ще използвате гардероба, е необходимо да се съобразите с размера, който ще Ви трябва. За целта предварително вземете мерки на помещението, в което ще монтирате гардероба, за да знаете какво точно да поръчате. Не на последно място, се съобразете с това, колко крила да има продукта и какъв брой хора ще го използват. Всичко това е от водещо значение за покупката ви.

В случай, че не успявате да се справите сами, можете да потърсите съдействие от фирмата, от която ще закупите продукта. Специалистите ще Ви консултират безплатно, и ще се съобразят с вашите изисквания. По този начин ще стигнете до закупуване на функционална мебел, с чиято помощ ще удовлетворите желанията на ползвателите, и да вземете най-добрия гардероб съобразно нуждите ви. Следвайте съветите, които Ви дадохме и няма да имате никакъв проблем.

Откъде да купим висококачествен метален гардероб?

 

Тук в нашия сайт metalnishkafove-bg.com ще откриете богата гама от метални гардероби за офиси, училища, индустриални сгради, автосервизи, футболни съблекални, ведомствени сгради и други. Всяко наше предложение идва с гарантирано качество и доказан произход, тъй че можете да ни гласувате доверие. Имаме дълъг опит в продажбата на шкафове и гардероби от метал, така че няма да Ви разочароваме, и ще Ви дадем възможност да закупите добра стока на изгодна цена.

На ваше разположение са всякакви модели, които ще Ви предоставят комбинация от удобства и комфорт, които нямат аналог. Не пишем всичко това, за да си правим реклама, а защото фактите са такива, каквито ги описваме. Предпочитаме клиентите да говорят сами за нас, тъй че ще Ви оставим да се уверите в качеството на продуктите ни, и да споделите мнението си. Ние ценим вашия избор, и се надяваме, че ще харесате офертите ни. Накрая искаме да Ви пожелаем успешна покупка и не забравяйте, че ние сме насреща, за да Ви помогнем да изберете най-доброто за вас.

 

 

Детски метален шкаф MALOW MSUM 330S (145 х 90 х 50 см)

5 метални гардероба за вашето обзавеждане

Металните гардероби… те са практични, издръжливи и широки, за да могат да поберат всичко, което желаете. Изборът на метални гардероби не е труден, тъй като на пазара се предлагат множество модели, които да отговорят на изискванията на потребителите. В тази статия ще Ви дадем 5 предложения за гардероби, с чиято помощ да обзаведете работното Ви място, така че да извлечете максимума от продукта. А сега няма да губим нито секунда, а преминаваме напред.

1 – Метален гардероб за дрехи

 

Металният гардероб за дрехи се използва в съблекалните на различни видове предприятия или спортни отбори. Той е придружен с куки за закачалки, както и с място за съхранение на обувки. Някои модели метални гардероби за дрехи имат и добавена секция за поставяне на ръчен багаж. Ако във вашата фабрика има много служители, то тогава металният гардероб за дрехи, трябва да бъде с повече крила и свободни секции, така че да обслужи целият Ви персонал. На разположение на потребителите са двойни, тройни и четворни гардероби, в зависимост от нуждите ви.

При избора на метален гардероб за дрехи, е необходимо да вземете точните размери, така че продуктът да пасне на помещението. Също така, е важно гардеробът да не заема цялото пространство в помещението, така че да се осигури пълна свобода на придвижване. За щастие в наши дни могат да се открият

2 – Метален гардероб за багаж

 

Няма спор, че металните гардероби за багаж са много практични. Те намират своето приложение в търговските обекти, ресторантите, дискотеките и клубовете. Позволяват на ползвателите да оставят ръчния си багаж, докато пазаруват, танцуват или се хранят. Много често този вид гардероби имат допълнителни секции, така че можете да оставите вашите дрехи и обувки.

Добре да се знае, че металните гардероби за съхранение на багаж, идват до крайния клиент с комплект ключове, които да раздадат на потребителите. Гардеробът използва секретна ключалка и само притежателят на ключ, може да го отвори. По този начин се предпазват вещите на ползвателите от взлом и нерегламентиран достъп до съдържанието на въпросните шкафове.

3 – Комбинирани метални гардероби

 

Комбинираните метални гардероби предоставят възможност за съхранение както на дрехи, така и на багажи. Те поемат леки или по-тежки предмети и издържат на интензивно натоварване. Най-често тези гардероби са разделени на три или повече секции. В центъра има място, където да закачите вашето облекло. Най-долният ред е предназначен за обувките Ви, а горната секция служи за поставяне на багаж, какъвто може да бъде чанта, сак, кутия с инструменти и прочие.

Предимството на тези гардероби е, че имате достатъчно площ, в която да съхраните разнородни вещи и предмети. В същото време побират вашето облекло: якета, блузи, ризи, обувки и други. Такъв тип гардероби се срещат в офиси и увеселителни заведения, като са полезни не само за работещия персонал, но и за клиентите, които посещават определения обект.

4 – Метални гардероби за училища

 

Вън от всякакво съмнение е, че училищното обзавеждане, трябва да включва метални гардероби. Така например, в часовете по физкултура, децата трябва да имат пространство, където да се преоблекат, и в същото време да държат своите раници, закуски и прочие вещи. Ето защо, повечето учебни заведения разчитат на здравите и издръжливи метални гардероби и шкафове.

Този вид продукти могат да се срещнат още в университети, в които по стандарт учат много студенти имащи нужда от свое собствено пространство. Цената на металните гардероби за образователни заведения е достъпна, а функционалността им е огромна, тъй че това е правилната инвестиция, която директорите и ръководните органи могат направят за благото на учащите се.

5 – Метални гардероби с електронна ключалка

 

На разположение са шкафове и метални гардероби с електронно заключване, които не могат да се отворят с подръчен инструмент или да се разрежат с трион. Достъп до съдържанието на този вид гардероби или шкафове имат само оторизираните служители на дадената компания или персоналът на административната сграда. Това е един от най-сигурните модели гардероби и те се търсят все по-често. Разбира се, цената им е малко по-висока, отколкото тези с механично заключване. Това обаче се компенсира от отличната сигурност, която дават на потребителите.

Метални гардероби с електронна ключалка се използват в много фирмени офиси, където се съхранява важна документация, и се изисква секретен достъп. Тези изделия помагат за опазването на важни архиви и противодействието на опити за кражби и престъпни деяния.

Къде да намерим тези видове метални гардероби?

 

Тук на страниците на metalnishkafove-bg.com, ще откриете най-голямото разнообразие от метални гардероби и шкафове, за да реализирате покупка, от която да останете доволни. Ние предлагаме най-новите модели гардероби от метал, за да угодим на желанията на всеки наш клиент. Не на последно място сме се погрижили, да предоставим цени, които нямат аналог. Ако желаете да закупите някой от по-горе посочените видове метални гардероби, не се колебайте да прегледате офертите ни. Тук ще попаднете на висококачествени стоки, с гаранция и доказан произход.

При положение, че се интересувате от конкретен артикул, който присъства в нашия продуктов каталог, можете да позвъните на изписания в сайта ни телефон, както и да използвате дадения имейл адрес за връзка. Персоналът ни ще се свърже с Вас, за да отговори на вашите запитвания, и да приеме поръчките ви. Не пропускайте да посетите сайта ни отново, тъй като ние подновяваме артикулите си, и ще намирате още по-практични и функционални модели гардероби. А сега е време да Ви пожелаем успех с откриването на качествен гардероб в сайта ни и на добър час!

 

12