Гардероби за училища, Полезно

Защо да изберем метални шкафове за училище?

метални шкафове за училище

Днес повече от всякога се използват метални шкафове за училище. Те са задължителна мебел, която да осигури безопасност за учениците и персонала на образователните институции. Предлагат се различни модели шкафове, които включват няколко секции за съхранение на дрехи и вещи. Такива шкафове може да намерите и тук в сайта metalnishkafove-bg.com.

Каква е ползата от метални шкафове в училище?

Службите за пожарна безопасност предупреждават директорите на училищата, че най-сигурните мебели при възникване на пожар, са шкафовете от метал. Това важи в пълна сила и за металните шкафчета за детски градини, където също трябва да се вземат сериозни мерки.

Разбира се, всеки знае, че металният шкаф е много издръжлив. Понякога децата и младежите могат да са буйни и да си отмъстят за неправдите на мебелировката. В този ред на мисли, шкафовете и гардеробите ще противодействат ефективно на блъскане, удряне и ритане.

Тук прибавяме и нивото на сигурност. Подрастващите често си погаждат номера и бъркат в раниците на другарчетата си. Използването на метални шкафове със секретно заключване, предотвратява опитите за кражба, тъй като ученикът разполага с индивидуален ключ.

Не на последно място, включваме и модерния дизайн. Днешните шкафове от метал се предлагат във всякакви цветове, така че да се постигне приятна за окото визия. Тези мебели могат да бъдат поставени в класните стаи, салоните за физическо възпитание, учителските стаи и директорските кабинети. От дизайнерска гледна точка, напълно ще паснат на интериора.

Кои метални шкафове са подходящи за училище?

Има два вида метални шкафове, които ще бъдат подходящи за всяко училище, а защо не и за детските градини. Става дума за класическите метални шкафове за вещи, както и за металните гардероби. В следващите редове ще ви информираме за тези разновидности и предложения.

Класически метални шкафове

Те са удобни за класната стая, тъй като позволяват на учениците да съхраняват различни вещи и пособия за обучение. Така например, децата могат да държат своите тетрадки и учебници, химикалки, моливи, гуми, боички и други. Металните шкафове имат стандартно заключване и никой не може да ги отвори, ако не притежава съответния ключ за конкретния номер шкаф.

Метални гардероби

Металните гардероби най-често се срещат във физкултурните салони. Те имат голямо приложение, защото позволяват на учениците да преоблекат ежедневното си облекло със спортен екип. Гардеробите от метал могат да притежават секции както за дрехи, така и за обувки и аксесоари. Те са най-честия избор на училищата и това не е никак случайно.

Предимства на метални шкафове за училище

По-горе ви посочихме много причини, за да използвате метални шкафове в училище. В края искаме да обобщим предимствата на този вид мебели, тъй като те не са маловажни. По-долу ще изредим плюсовете на шкафовете от метал, така че да ги опознаете и да ги имате предвид:

  • Голяма издръжливост;
  • Огнеупорност;
  • Сигурно заключване;
  • Добър дизайн;
  • Устойчивост на влага;
  • Достъпна цена;

В обобщение

Ако желаете да обзаведете училище с метални шкафове, можете да го направите от сайта ни. Ние разполагаме с най-добрите модели шкафове и гардероби, с чиято помощ учащите се ще се чувстват комфортно. Бихме се радвали да ви бъде полезни и ви желаем всичко най-хубаво.

Related Posts